Vad tycker våra kunder om oss?

 • ABB Benelux, Nederländerna

  ABB Benelux, Nederländerna

  ABB Benelux är lokal representant för globala ABB-koncernen. ABB hjälper till att förbättra prestanda för statliga företag, industriella kunder och dess slutanvändare.

 • Danska försvaret, Danmark

  Danska försvaret, Danmark

  ”Vi valde att inleda ett samarbete med Constructor för att få certifierade INSTA-besiktningsmän. Efter varje besiktning skickar Constructor en rapport över de eventuella reparationer och/eller uppgraderingar som behövs för att maximera säkerheten.”

 • GA Lindberg, Mölndal

  GA Lindberg, Mölndal

  "Vi har arbetat med Constructor i flera år, både som leverantör av ställage och av besiktning. Fokus på lagersäkerhet är en del av vår ISO 14001 - certifiering, och här är Constructor en viktig sammarbetspartner ".

 • Jabil Circuit, Polen

  Jabil Circuit, Polen

  Baserat på det långvariga samarbetet med Dexion Polska kan vi dra slutsatsen att samtliga tjänster som t ex besiktningar, utbyte av förstörda delar eller förändringar av ställkonfigurationen har genomförts effektivt och enligt våra förväntningar.

 • Multiline, Danmark

  Multiline, Danmark

  Vi måste kunna påvisa vårt säkerhetsunderhåll som en viktig del av vår ISO 14401-certifiering. Den årliga revisionen utförs av Danish Standard. Vid en intern revision måste vi påvisa att vi gör kontinuerliga kontroller.

 • Novozymes, Danmark

  Novozymes, Danmark

  Lagerchef Niels Svendsen förklarar ”Det känns mycket lugnande att säkerheten i vårt lager alltid är optimal. Då kan vi koncentrera oss på själva lagerarbetet".

 • OCD Bardahl, Nederländerna

  OCD Bardahl, Nederländerna

  Fördel med Dexion/Constructors besiktning? Allt på ett ställe. Vanligtvis skulle vi inte göra så här (att besiktningsman och leverantör är samma) men här ser vi fördelar med det.

 • REMA, Norge

  REMA, Norge

  Constructor är vår aktiva sparringpartner, med en djupgående förståelse för hur viktig säkerheten är. Constructor kan se samspelet mellan hög aktivitet, mänskliga faktorer, truckkörning och andra påverkande faktorer.

 • Sandvik Wire, Sandviken

  Sandvik Wire, Sandviken

  Constructor och Sandvik har under många år haft ett nära samarbetet och Sandvik Wire har låtit Constructor utföra de årliga ”expertbesiktningarna och de efterföljande reparationerna.

 • Stabburet, Norge

  Stabburet, Norge

  Att se bilder på ställage som kollapsar är en sak, men att få orsaken till kollapsen förklarad och att lära sig hur små skador faktiskt kan leda till en sådan kollaps, det är den viktigaste lärdomen.

 • Tarkett, Sverige

  Tarkett, Sverige

  Constructor har levererat samtliga ställage till Tarketts lager och sedan många år har de även tecknat besiktningsavtal med Constructor för den årliga expertbesiktningen.

 • Textaafoam, Nederländerna

  Textaafoam, Nederländerna

  Textaafoam BV är en industrigrossist av möbeltyger med en omfattande tygkollektion från ledande väverier över hela världen. Textaafoam är ett företag med över 35 års erfarenhet inom branschen och arbetar både nationellt och internationellt.