Jabil Circuit, Polen

  • Jabil1
  • Jabil2

Jabil Circuit, Polen - Constructor Referenser

Dexion Polska Company är en högst professionell och tillförlitlig leverantör av lagerutrustning. Vårt företag har samarbetat med Dexion Polska under många år.

Dexion Polska utrustade vårt lager med stationära standardställ, hyllsystem och pallrullfack. För att passa vårt företags föränderliga profil har Dexion Polska systematiskt gjort förändringar och utrustat vårt lager med ytterligare tillbehör under de senaste åren.

De välkvalificerade medarbetarnas enorma erfarenhet ger heltäckande support i projektets samtliga skeden. Dexion ger alltid förslag till förvaringslösningar som ger ökad effektivitet och som garanterar att tillgänglig lageryta utnyttjas på bästa sätt. Våra beställningar levereras och installeras alltid i tid, enligt de tekniska förutsättningarna och med den omsorg som krävs. Baserat på det långvariga samarbetet med Dexion Polska kan vi dra slutsatsen att samtliga tjänster som t ex besiktningar, utbyte av förstörda delar eller förändringar av ställkonfigurationen som gjorts av Dexion Polska har genomförts effektivt och enligt våra förväntningar.

Vi är mycket nöjda med samarbetet med Dexion Polska. Vi kan rekommendera företaget som en pålitlig leverantör av lagerutrustning.