Distriktssäljare till Västergötland

  • Distriktssäljare till Västergötland - Constructor Sverige AB

Distriktssäljare till Västergötland

Göteborg 2011-10-24

Constructor söker en

Distriktssäljare

till Västergötland


Vi erbjuder en befattning med varierande uppgifter och fokus på teknik och försäljning. Som distriktssäljare hos Constructor Sverige AB kommer du företräda ett starkt varumärke med ett brett produktsortiment.

Som säljare är du delaktig i det mesta av säljarbetet: kartläggning, besöksbokning, genomförande av besök, uppföljning, kundvård och rapportering. Offerter, avtal och förhandlingar hanteras i nära samarbete med övriga kollegor. Teknisk säljsupport finns placerad i Göteborg.

Din marknad har i första hand fokus på Västergötland. Resor i tjänsten förekommer frekvent. Du arbetar från hemkontor alternativt kontorshotell. Vi ser helst att du bor inom distriktet, gärna i närheten av Borås. Du är tekniskt intresserad och kunnig samt har god förståelse för ekonomi. Tidigare erfarenhet av investeringsförsäljning är meriterande. Framför allt så gillar du att arbeta med teknik i en säljande roll.

Du är utåtriktad och tycker om att ha och knyta kontakter med andra. Driv, struktur samt fokus på mål och resultat är också kännetecknande för dig. Dina kunder uppskattar din professionalitet och ditt pedagogiska sätt. Du arbetar bra såväl självständigt som tillsammans med andra.

Vi erbjuder bra bilvillkor och övriga förmåner i ett väletablerat företag.

Välkommen med din ansökan till cosv.ansokan@constructor.se senast den 6:e november 2011.

Frågor om tjänsten besvaras av VD Leif Larsson 031-7719631, leif.larsson@constructor.se

 

Platsannons i PDF-format