Skapa din skräddarsydda PDF-katalog - Ny webbtjänst! - Constructor Sverige AB

Skapa din skräddarsydda PDF-katalog - Ny webbtjänst!

  • Skapa din egen pdf-katalog - Ny webbtjänst!

Skapa din skräddarsydda PDF-katalog - Ny webbtjänst!

Göteborg 2012-11-01

Vi är stolta och glada över att lansera funktionen "Min katalog". Detta är en tjänst som låter besökaren på vår hemsida skapa sin personliga katalog/broschyr, med sidor utifrån deras egna val direkt från webbplatsen. Fördelen med detta är att vi vill att våra kunder inte ska behöva skriva ut en hel produktkatalog, utan fokusera på de produkter som är relevant för deras behov. 

Formatet på pdf-katalogen är optimerad för vanliga skrivare, men tjänsten är också konfigurerad för att dela katalogen via e-post eller sociala nätverk. Katalogen kan laddas ner som en interaktiv pdf med länkar till bilder och ytterligare information om Constructors lagringslösning och tjänster. 

"Funktionen ”Min katalog” kommer att ge våra kunder mer skräddarsydd och exakt information i ett format som är anpassat för lagring och/eller delning. Att utveckla kundorienterade lösningar och funktioner som är anpassade för alla behov och våra digitala kanaler är målet”, säger Jørgen Wik-Dahl, Internet Manager i Constructor Group AS. 

Den tekniska lösningen har utvecklats i samarbete med Bouvet som har gjort ett bra arbete för att tillgodose våra krav på användbarhet, elegant integration och hög prestanda för att ge besökaren den bästa användarupplevelsen.
"Det har varit ett mycket stimulerande projekt som uppfyller kundernas affärsbehov och samtidigt töjer på de tekniska gränserna. Vi är mycket stolta över resultatet.", säger Tor Erling Aanerud, Engagement Manager på Bouvet Norge.

Detta är den första versionen av "Min katalog". Fler idéer och funktioner är redan under utveckling.