En vällagrad gastronomisk upplevelse!

  • Kvalitet är ett ledord och genomsyrar hela verksamheten hos Svenska Smakuppleveleser.  Av den anledningen kontaktades Constructor för att hjälpa till med att utarbeta förvaringssystem för lagring och flöde av företagets egenproducerade såser och dressinga

En vällagrad gastronomisk upplevelse!

Göteborg 2012-11-27

Företaget Svenska Smakuppleveleser eller ”Eriks Såser” är ett ungt expansivt företag, som tillverkar och marknadsför ”hemgjorda” såser av mycket hög kvalitet.

Kvalitet är ett ledord och genomsyrar hela verksamheten hos Svenska Smakuppleveleser.  Av den anledningen kontaktades Constructor för att hjälpa till med att utarbeta förvaringssystem för lagring och flöde av företagets egenproducerade såser och dressingar.

Produktionen kräver dels ett råvarulager, dels ett kyllager för lagring av de färdiga produkterna och slutligen ett distributionslager för utlastning av de dagliga leveranserna. 

Total har Constructor levererat lagerinredning till företagets; råvarulager (Pallställ P90), kyllager (Mobila Pallställ), Distributionslagret (Rullfack FIFO).

Mer info om förvaringslösningarna hos Svenska Smakupplevelser»