Mobila däckställ från Constructor fick uppmärksamhet på Automässan - Constructor Sverige AB

Mobila däckställ från Constructor fick uppmärksamhet på Automässan

  • Mobila däckställ fick uppmärksamhet på Automässan

Mobila däckställ från Constructor fick uppmärksamhet på Automässan

Göteborg 2014-01-28

Som ny utställare på Automässan var Constructor Sverige nyfiken på besökarnas intresse för lagrings system, men det fanns ingen anledning till oro. Många besökare och kunder kom in till montern och speciellt de mobila däckställen skapade stort intresse tillsammans med Tornado hissautomat. Sist men inte minst visade Constructor kärnprodukten för många däckinstallationer: Hyllställ HI280. Hyllsystemet var inrett med tillbehör som är speciellt utformade för förvaring av biltillbehör.

En del besökare hade ett tydligt syfte med besöket. Detta inkluderade även Kenneth Sahlin på Mekonomen: "Jag besöker alltid Automässan för att se nyheter och för att få inspiration. Vi är i färd med att planera en ny verkstad och jag är särskilt intresserad av däckställage."

Automässan 2014 var rekordstor med en utställningsyta på 15100 kvadratmeter. Totalt deltog 275 utställare från 12 länder vilka representerande över 1200 varumärken för bildelar, tillbehör och verkstadsutrustning.

Hans Karlsson, Försäljningschef på Constructor Sverige: "Vi har haft några hektiska och spännande dagar i montern. Det är alltid inspirerande för oss att få ett branschprat med de människor som arbetar med och kring våra förvaringslösningar. Detta är naturligtvis också ett bra showroom för våra produkter, och vi kan ta pulsen på dagens trender inom bilbranschen.

Fakta om produkterna:

Mobila däckställ: 
Ger dig en ökad lagringskapacitet i jämförelse med stationära ställage. En mobil förvaringslösning är idealiskt om golvutrymmet är begränsat eller om priset per m2 är högt. Läs om Constructors installation av mobila däckställ hos Bekö Bil i Göteborg.

Tornado hissautomat: 
Tack vare den geniala lyftanordningen är TORNADO snabb, energisnål och tyst. Det är lätt att skräddarsy TORNADO hissautomat efter varje kunds behov. Den perfekta lösningen för lagerhållning och hantering av smågods i lagret. Läs mer om Tornado hos Din Bil i Göteborg.

Hyllställ HI280:
Du får en mycket stabil och tålig konstruktion där man kan lagra bokstavligen tonvis av gods, dokument och smådelar. HI280 är ett patenterat hyllsystem konstruerat med ett minimalt antal delar. Läs om Constructors installation av HI280 hos Toyota Parts Center, Belgien.