TORNADO hämtar palletter var 30:e sekund i Italien!

  • TORNADO hämtar palletter

TORNADO hämtar palletter var 30:e sekund i Italien!

Göteborg 2014-02-07

Constructors maskinåterförsäljare i Italien, ITALIFT srl, förevisade TORNADO Hissautomat på mässan, Samumetal, 17 ^ i Italien, 29-31 januari 2014.

Utställningen är en av de största industrimässorna i Italien med ca 15 000 besökare under 4 dagar. Vilket visar att det finns ett stort intresse för industriutställningar i norra Italien. ITALIFT var mycket nöjda med utfallet av mässan. "Vi hade mer än 350 besökare i vår monter under utställningen", säger Marcello Fazio VD på ITALIFT srl. 

För att förevisa hissautomatens snabba plockprocess, lastades maskinen med smådelar till en Formel 1 leksaksbil som sen monterades ihop. TORNADON hade, enligt loggfilen, varit kontinuerligt igång och hämtat palletter var 30 sekund och genomfört mer än 1000 cykler under 4 dagar.

Stefan Lindh, affärsansvarig för Automated Storage Systems på Constructor säger: "ITALIFT srl är vår auktoriserade maskin återförsäljare i Italien. De är specialister på kundanpassade lösningar och tjänster för alla typer av maskiner. I deras fall är en TORNADO den perfekta produkten för sina kunder, eftersom den är modulärt i alla dimensioner ".

Visste du att en lagerautomat sparar upp till 70 % golvyta, minimerar antalet plockfel och minskar plocktiden med mer än 60 %.

Mer information om hissautomatens alla funktioner och möjligheter »