Constructor söker Personal - och Löneadministratör

  • Constructor söker Personal

Constructor söker Personal - och Löneadministratör

Tjänsten tillsatt - tack för visat intresse.

Notera att detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående. Uppdraget är till en början 6 månader, men för rätt person finns det möjlighet till att bli överrekryterad och tillsvidareanställd hos kund.

Ditt uppdrag

Som Personal- och Löneadministratör är du ensamt ansvarig för all administration kring lön och HR för Constructor Sverige samt Constructor Shared Services. I din roll arbetar du med hela lönekedjan från ax till limpa för drygt 100 anställda i 3 olika bolag. Du har nära kontakt med övriga medarbetare i Sverige, och framöver kommer du även att samarbeta med vår skandinaviska HR manager placerad i Oslo.

Ditt stora fokus kommer att ligga på löneadministration men du kommer också att få möjlighet att arbeta med övriga administrativa uppgifter som förekommer på en HR-avdelning. Du uppdaterar personalhandboken, personalarkivet och ansvarar för internkommunikation såsom intranät och mail avseende personrelaterade frågor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat självständigt i en liknande roll i minst 3-5 år och som trivs i servicerollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika lönesystem och det är meriterande om du har arbetat i Hogia Lön. Du skall ha god inblick och vana att tolka kollektivavtal och gärna ha arbetat med både kollektivare och tjänstemän. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från enklare bokföring men detta är inget krav. Det är även meriterande om du har en utbildning inom lön/personaladministration.

Som person är du trygg i dig själv och har en stor portion integritet. Du trivs i en fri roll med stort eget ansvar i en öppen och föränderlig miljö med högt i tak. Du beskrivs som serviceminded och har lätt för att samarbeta men är också mycket självgående och utför ditt arbete med stor noggrannhet.

Mer information om tjänsten finns här>>

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvarig hos Wise Professionals, Ida Wassberg 073-521 65 54 eller konsultchef Carl-Johan Borvander 072-301 1753.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!