Företagsinformation - Constructor Group AS

  • Om Constructor Group - Constructor Sverige AB

Företagsinformation - Constructor Group AS

Constructor Group AS är en ledande europeisk tillverkare och leverantör av högkvalitativa industriella och kommersiella förvaringslösningar.

Att tillhandahålla den bästa lösningen

Produktsortimentet omfattar allt från innovativa pallställslösningar, hyllförvaring, arkiv och museum förvaringslösningar.

Inom gruppen har vi många års erfarenhet och expertis som vi använder i samarbete med våra kunder för att tillhandahålla de bästa förvaringslösningarna. Vi levererar mer än bara produkter och kan erbjuda ett komplett paket av tjänster inklusive rådgivning, planering och underhåll oavsett om det gäller uppbyggnad av ett lager, distributionscentral eller hyllösningar för museum, kontor eller bibliotek.

Oavsett kravet kan Constructor Group bidra till att förbättra din verksamhet genom att tillhandahålla ett förvaringssystem av högsta kvalitet.

 

Struktur - Länder & Människor

Med en omsättning på cirka 330 miljoner euro, 1200 anställda och moderna produktionsanläggningar strategiskt placerade på de viktigaste marknaderna i Ryssland, Rumänien, Nederländerna och Tyskland, är Constructor Group en ledande kraft i förvaringsbranschen. Koncernen har en stark lokal närvaro över hela Europa samt ett distributionsnät i resten av världen, inklusive Afrika, Fjärran Östern, Australien, Asien, Mellanöstern och Nord- och Sydamerika.