Branschlösningar; däckställ, lean produkter, butik, e-handel, byggprodukter mm.

Constructor erbjuder en mängd unika branschspecifika förvaringslösningar - konstruerade och utformade för att uppfylla kraven

Constructor förknippas oftast med innovativa förvaringslösningar, lagersäkerhet och ställagebesiktning. Men vi arbetar också med produkter som förbättrar arbetsmiljön som t.ex. ergonomiska utformade Lean produkter eller hanteringsutrustning för däck.

Våra produkter kan användas i nästan alla branscher - här har vi valt att visa några av våra specifika förvaringslösningar. 

 • Bilindustrin

  Bilindustrin

  Olika former och storlekar på bil- och reservdelar gör lagerhanteringen för fordonsindustrin till en verklig utmaning. Vi har speciallösningar anpassade för bilindustrin.

 • Lagringslösningar för byggprodukter

  Lagringslösningar för byggprodukter

  De utmaningar som byggvaruhus står inför kräver lagring av ett antal produkter, ofta tunga eller i olika storlek, och att samtidigt ha dem exponerade för försäljning.

 • Lean Produktion

  Lean Produktion

  Det övergripande målet är att minska felfrekvensen, förbättra ergonomin och arbetsflödet, vidhålla optimala produktivitetsnivåer och i största allmänhet ha en välorganiserad miljö för varje processteg.

 • Däckförvaring

  Däckförvaring

  Däckförvaring i sig är ingen vetenskap men för att uppnå maximalt utnyttjande av utrymmet krävs det expertis.

 • E-handelslager

  E-handelslager

  Online-handeln ökar för varje år och e-handelssektorn växer snabbt. Företag måste nu kunna erbjuda korta leveranstider, ha en låg felfrekvens och tillhandahålla ypperliga servicenivåer.

 • Livsmedelsindustrin

  Livsmedelsindustrin

  De utmaningar som livsmedels- och dryckesindustrin står inför kräver att de maximerar tillgängligt utrymme, hanterar olika förvaringstemperaturer och svarar på hög lageromsättning och samtidigt upprätthåller hygiennivåer och spårbarhet

 • Plockfasader & Utdragsenheter

  Plockfasader & Utdragsenheter

  Lean produkter utvecklade med utgångspunkt från bil- och verkstadsindustrins ständiga jakt på minskade ledtider.

 • Arbetsplatsprodukter

  Arbetsplatsprodukter

  Verkstads- & arbetsplatsprodukter skall vara såväl rationell förvaring av udda produkter som hanteringsvänlig och även uppfylla krav på ergonomisk utformning.