Däckförvaring - Auto Dijksman, Nederländerna - Constructor Referenser däckförvaring - Constructor Sverige AB

Däckförvaring - Auto Dijksman, Nederländerna

  • Dexion-Referenties-Autodijksman-1
  • Dexion-Referenties-Autodijksman-2
  • Dexion-Referenties-Autodijksman-3

Däckförvaring - Auto Dijksman, Nederländerna

Constructor utformat en effektiv däckförvaring med en entresolplan på Auto Dijksman i Holland, övre plan används för däckförvaring och undre plan för andra ändamål.

Dijksman grundades 1930 och är idag återförsäljare av Mitsubishi, Mazda och Hyundai och täcker därmed de tre varumärkenas olika segment.

Extern lagring

Behovet av vinterdäck växer för varje år på grund av den skärpta lagstiftningen i de omgivande länderna. Auto Dijksman hyrde tidigare ett externt lager för alla vinter-och sommardäck och för att öka effektiviseringen och beslöt man sig för att "ta hem däcken." En del av Dijksmans däck förvaras liggande på direkt på entresolgolvet och andra förvaras stående i stationära däckställ (balkar som är monterade i HI280 Longspan gavlar).

Komplett lösning med entresolplan

Redan under det första mötet med Dijksman kunde Constructor presentera en bra lösning: med en fristående entresolplan, där däcken lagras på övre våningsplanet och på så sätt kunde utrymmet på bottenvåningen användas för andra ändamål.

Med denna förvaringslösning sparade Dijksman både tid och pengar och fick dessutom mer utrymme: 

  • Snabbare hantering av däcken, eftersom dessa nu finns i huset.
  • Sparade pengar, då hyresavtalet av det externa lagret avslutades.
  • Frigjorde utrymme då det tillgängliga utrymmet under entresolplanet kan användas för bilutställning eller kundevenemang.