Skip to main content

Med Constructors långa erfarenhet och globala nätverk är det inte överraskande att vårt urval av kundspecifika lagerlösningar har utvecklat sig till att täcka i stort sett alla branscher.

Våra produkter kan som standard uppfylla de flesta behoven av förvaring, men de kan också skräddarsys till unika krav och behov. Vi har levererat logistik- och förvaringslösningar till; bilindustrin, livsmedelsindustrin, byggvaruhandel, tillverkningsindustrin, produktion och detaljhandeln, ja i stort sett finns det finns inte någon bransch som vi inte har levererat lagerinredning till.

Det breda tillbehörssortimentet och extra alternativ vi erbjuder, betyder att du alltid kan vara säker på att en förvaringslösning från Constructor är lika med, optimal effektivitet och hög säkerhet. Vi ser till att du är uppdaterad med trender, regler och bästa praxis inom lager- och logistikvärlden.

3PL

Om du driver ett 3PL-företag behöver du en optimal lagringslösning som garantera hastighet, flexibilitet och säkerhet för lagermiljön.

Läs mer
Bil- och fordonsindustrin

Både inom fordon- och verkstadsindustrin måste man kunna lagra stora mängder reservdelar och dessa behöver lagras systematiskt, säkert och vara fullt tillgängliga. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi designa en lagerlösning som matchar kraven på effektiv lagerlogistik!

Läs mer
Livsmedelsindustrin

Arbetar du i livsmedelsindustrin? Då känner du definitivt det dagliga trycket, dra nytta av tillgängligt lagringsutrymme. Behöver du en hjälpande hand?

Läs mer
Lean Produktion

Behovet av effektiva lagerlösningar är en gemensam utmaning som alla tampas med, oavsett om du är en producent inom bil-, verkstads-, elektronik-, eller livsmedelsindustrin.

Läs mer
E-handel

Oavsett du företräder ett etablerat e-handelsföretag eller är en ny spelare på online marknaden är förvaringsutmaningarna samma. Du behöver en förvaringsmetod som möter dina kunders krav på korta leveranstider och hög service.

Läs mer
Verkstad- och förråd

När det gäller att hitta rätt lagringslösning för bilverkstan eller reservdelslager är den avgörande faktorn är alltid att hitta ett system som är ekonomiskt och ergonomiskt.

Läs mer
Byggprodukter

Om du arbetar inom byggvarubranschen känner du till förvaringens alla utmaningarna. Här hanteras många artiklar i olika storlekar och utförande. Produkterna är ofta både tunga och långa samtidigt som de ska exponeras för försäljning.

Läs mer