Skip to main content

Om du arbetar inom fordon- eller bilindustrin, måste du lagra stora mängder reservdelar och de behöver förvaras systematiskt, säkert, effektivt och måste vara fullt tillgängliga. Med vår erfarenhet och kunskap kan vi designa en lagerlösning som matchar kraven på effektiv lagerlogistik!

Reservdelar som otympliga avgasrör, bräckliga vindrutor till muttrar och brickor gör lagerhanteringen för bil- och fordonsindustrin till en verklig utmaning.

Constructors lösningar för fordonsindustrin är mestadels baserade på Hyllsystem HI280 eller Pallställ P90 som med olika tillbehör kan integreras i en lösning som motsvarar behoven. Pallställ P90 är lämpligt för mer storskaliga förvaringslösningar till centrallager och distributionscentraler.

  • Komplett sortiment av specialtillbehör anpassade för fordonsbranschen
  • Fullt kompatibel med standardsystem, vilket ger utmärkt flexibilitet och skalbarhet
  • Baserat på behoven levererar vi anpassade lagerlösningar

Bil- och fordonsverkstad

Balansering mellan lagring av reservdelar och tillfredsställande reparationsutrymme, kan vara svårt. Vi förstår att du behöver lagringslösningar som garanterar snabbhet, flexibilitet och säkerhet för varje komponent du tillhandahåller.

Vårt breda spektrum av förvaringslösningar hjälper till att utnyttja det lediga utrymmet till fullo, vilket ger stöd för din verksamhet samtidigt som kundens krav uppfylls:

  • Förvaring för all typ av skrymmande och otympligt formade reservdelar
  • Kompakt förvaring för artiklar av olika storlek
  • Förvaring i flera nivåer för att maximera utrymmet
  • Säker och effektiv förvaring av kostsamma verktyg


Bil- och fordonstillverkning

Vårt lagringssortiment har oändliga möjligheter som kan skräddarsys för att möta även de mest ovanligaste lagringskraven. Utrustade med specialdesignade tillbehör möter våra förvaringssystem de dagliga utmaningarna som tillverkare och komponentleverantörer ställs inför:

Lagerautomater - förbättra effektiviteten av komponentplockning med över 60 % och spara upp till 70 % i golvyta.

Pallställ är den optimala lagringslösningen - utnyttjar lokalens höjd, bredd och djup och är lämplig för lagring av tunga och utrymmeskrävande föremål som hanteras med gaffeltruckar.

Mobila pallställ (MOVO) - ökar din lagringskapacitet betydligt. Pallställ monterade på mobila vagnar, endast en truckgång behövs.