Skip to main content

Konstruerade för att möta lagringsbehoven

Oavsett bransch kan Constructor erbjuda effektiva och skräddarsydda lagringslösningar. 

Du ska se till att du gör din förvaring blir så effektivt som möjligt, men även att den är flexibel för framtida förändringar. Och om det inte är tillräckligt och du känner att du behöver en mer djupgående genomgång av ditt lager eller lagringsutrymme, kan Constructor hjälpa dig med analys, råd och support. Allt för att du ska uppnå den bästa förvaringslösningen.

Vi kan leverera förvaringslösningar för däck- och verkstad, kyl- och frys miljöer, produktion, byggprodukter och e-handelslager tillsammans med kunskap, erfarenhet och praktisk hjälp.

Vilken förvaringslösning behöver du?
Välj önskad lösning från alternativen nedan. Om du inte hittar det du söker efter är du välkommen att kontakta oss.

Automatiserade lager

Vi erbjuder den mest praktiska AS/RS-lösningen (Automated Storage & Retrieval Systems), med hög densitet och hög genomströmning för ditt lager, oavsett om du lagrar pallar eller lådor.

Läs mer
Vertical Farming

Vi som jobbar på Constructor är inte jordbrukare. Vi är experter på att utforma, konstruera och tillverka förvaringslösningar som optimerar användningen av det tillgängliga utrymmet, med andra ord den perfekta samarbetspartnern för Vertical Farming.

Läs mer
Smådelsförvaring

Har du en verksamhet som hanterar smådelar eller ett plocklager kan våra lösningar för smådelsförvaring ge dig en unik kombination av effektiv och säker förvaring till ett bra pris.

Läs mer
Kyl- och frysförvaring

Om du vill minska utrymmet du använder för kyl- eller frysförvaring – hur upprätthåller du rätt temperatur på mest energigivande sätt? Låt oss visa hur du gör.

Läs mer
Långgodsförvaring

Behöver du säker och organiserad förvaring för långgods? Vi har flera förvaringssystem för långt och otympligt långgods.

Läs mer
Tunggodsförvaring

Letar du efter smidig och säker förvaring för långa och tunga produkter som stålrör, balkar eller virke? Med våra förvaringslösningar får du både en smidig godshantering och optimal användning av utrymmet.

Läs mer
Däckförvaring

Optimal däckförvaring handlar om maximalt utnyttjande av utrymmet utan att påverka däckkvaliteten. Här hittar du skräddarsydda lösningar, från enkla däckställ till däckarmar och höglager.

Läs mer
Flervåningsförvaring

Om du har ett större reservdelslager eller lagrar många artiklar med låg omsättning, då är förvaring på flera nivåer en perfekt lösning.

Läs mer