Skip to main content

Constructor har starka rötter i de skandinaviska länderna och går tillbaka till 1856 med glasfabriken Høvik Verk i Norge. Produktionen av hyllställ startade ett sekel senare, vilket utgör grunden för Constructors position som en av de ledande skandinaviska leverantörerna av lager- och logistiklösningar.

Sedan januari 2018 har Constructor varit en del av Gonvarri Material Handling (GMH), som är en av världens ledande leverantörer av logistiklösningar. Andra varumärken i gruppen är Dexion, Kasten, Stålteknik och Kredit.

Med produktionsanläggningar i Sverige, Finland, Tyskland, Rumänien, Finland och Tjeckien, förser vi kunder över hela världen med skräddarsydda logistiklösningar. Vårt produktsortiment sträcker sig från stationära pallställ till halv- och helautomatiska installationer. 

Constructor Sveriges huvudkontor och centrallager finns i Göteborg.  Bolaget omsatte 2021; 348 milj. sek och har 54 personer anställda.  

GMH har 1200 anställda i Europa och är representerade i stora delar av världen som Afrika, Mellanöstern, USA och Sydamerika genom ett stort nätverk av återförsäljare. Oavsett var du finns är vi som global leverantör är alltid i närheten.

Testlaboratorium
Egna fabriker
Etiskt engagemang
400 anställda med kundkontakt