Skip to main content

Constructor startade som en del av Electrolux år 1944, vilket utgör grunden för Constructors position som en av de ledande skandinaviska leverantörerna av lager- och logistiklösningar.

Sedan januari 2018 har Constructor varit en del av Gonvarri Material Handling, som är en av världens ledande leverantörer av logistiklösningar. Andra varumärken i gruppen är Dexion, Kasten, Stålteknik och Kredit.

Vårt produktsortiment omfattas av lagerinredning för pallhantering (pallställ) eller smågodshantering (hyllställ). Vi har också möjlighet att optimera lagerytan med automatiserade lösningar som t.ex. hissautomater och se över arbetsmiljö och lagersäkerhet med hjälp av ställagebesiktning och utbildningar.

Med ett strategiskt utbrett nätverk av produktionsanläggningar kan vi hjälpa dig med dina lagerbehov oavsett var du finns. Med säljkontor i 17 länder och anställda på nyckelmarknader som Sverige,
Finland, Nederländerna och Tyskland samt starka lokala organisationer över hela Europa har vi allt
som du kan förvänta dig av en marknadsledande aktör. Vårt produktsortiment sträcker sig från stationära pallställ till halv- och helautomatiska installationer. 

Constructor Sveriges huvudkontor och centrallager finns i Göteborg. Vi är rikstäckande med flera kontor för att kunna ge lokal service till våra kunder.

Gonvarri Material Handling har anställda i Europa och är representerade i stora delar av världen som Afrika, Mellanöstern, USA och Sydamerika genom ett stort nätverk.

Testlaboratorium
Egna fabriker
Etiskt engagemang
Anställda med lokal närvaro