Skip to main content

Constructors mål är att fortsätta att samarbeta med kunder även efter leverans och installation. För att ge fortlöpande support gällande underhåll och service av våra produkter.

Vi anser att service och underhåll inte upphör efter att produkter levererats och installerats. Och vårt mål är att fortsätta samarbeta med kunden för att ge fortlöpande stöd i form av underhåll och service för levererade produkter.

Constructor har utbildade servicetekniker och besiktningsmän och kan erbjuda service- och underhållsavtal för produkter, automatiska system och besiktning.

Underhåll- och serviceavtal

  • Underhåll- eller serviceavtal i enlighet med serviceplan där vi utför förebyggande underhåll av maskiner och utrustningar.
  • Driftsupport och förebyggande underhåll Software lagerautomater TC2000/TCPlus
  • Serviceavtal gällande Ställagebesiktning.


Vår personal är certifierade och har flerårig erfarenhet, vilket gör att vi kan garantera att service-, reparationsarbeten och besiktning utförs på fackmannamässigt vis. 

 

Vi är alltid redo och tillgänglig för att hjälpa våra kunder till säker och effektiv drift av våra produkter

Är ni i behov av service eller support för lagerautomater?

  • Avtalskunder kontaktar oss på de kontaktuppgifter de fått med avtalet.
  • För allmänna frågor och för kunder utan avtal, vänligen klicka här.

Vad säger våra kunder

"The multi-tier racking has assisted us in maximising the space within our warehouse, much greater than if we had used a traditional mezzanine floor system. We now have a long term, high quality storage system that has provided us with maximum capacity within the given footprint of our warehouse.”
- Peter Barrett, Sales Director, Phoenix Data Management Ltd.

Certifikat och utmärkelser