Skip to main content

Hållbarhetsrapport 2023

Vi är glada att presentera vår årliga hållbarhetsrapport 2023, som dokumenterar koncernens omfattande framsteg och prestationer inom området hållbar utveckling. Rapporten understryker vårt pågående engagemang för miljöskydd, sociala ansvar och framgångsrika företagsstyrning.

Under det senaste året har vi tagit betydande steg för att ytterligare främja våra hållbarhetsmål, som bygger på principerna om ärlighet, ödmjukhet, fokus och engagemang – värderingar som är djupt rotade i vår företagskultur. Dessa värderingar vägleder oss och definierar hur vi ser oss själva och hur vi agerar och bedöms som företag.

Miljömedvetet agerande

Vårt engagemang för miljön är särskilt tydligt i vårt koldioxidneutrala 2030-2050-initiativ, som syftar till att drastiskt minska våra CO2-utsläpp. Vi har redan köpt 68 % av vår el från förnybara källor och kontinuerligt investerat i effektiviteten i våra processer.

Socialt ansvar

På det sociala området lägger vi stor vikt vid hälsa och säkerhet på arbetsplatsen. Att främja en förebyggande kultur har lett till att 83 % av våra anställda omfattas av ISO 45001-certifiering. Vi stödjer också lokala samhällen genom olika projekt som gynnar mer än 128 500 personer.

Bolagsstyrning och innovation

Inom området bolagsstyrning betonar vi vikten av förtroendefulla relationer med alla våra intressenter. År 2023 tilldelades Gonvarri Industries en silvermedalj av EcoVadis för sina hållbara metoder, vilket gjorde att vi hamnade i topp 15% av världens mest ansvarsfulla företag.

Hållbarhetsredovisningen 2023 är ett uttryck för vårt pågående arbete med att agera transparent och tillhandahålla mätbar data om våra olika initiativ. Den beskriver hur vi omsätter våra värderingar till konkret handling och visar hur djupt rotat vårt engagemang för en mer hållbar och rättvis framtid är.

Vi inbjuder alla våra intressenter att följa med oss på denna resa och lära oss om de framsteg vi gör.

Vi som koncern är övertygade om detta: Det verkliga värdet av ett företag återspeglas i dess handlingar.

Läs hållbarhetsrapporten här

 • 11524
  2024-04-15

  Begagnad hissautomat säljes

  Miljösmarta företag ser fördelarna med att köpa begagnade lagerautomater för att utöka lagringsutrymmet i befintliga lokaler.
 • 13220
  2023-04-20

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.
Senaste nytt