Skip to main content

Nytt namn förstärker positionen som ledande förvaringsproducent

I januari 2018 fullbordade Gonvarri Steel Services förvärvet av Constructor Group A/S.

Gonvarri Material HandlingKoncernens namn har ändrats till Gonvarri Material Handling (GMH). GMH kommer fortsätta att handla under de väletablerade varumärkena Constructor, Dexion och Kasten i Europa och resten av världen. Detta inkluderar Constructor Sverige AB.

Det nya ägandet stärker ytterligare koncernen som en ledande leverantör av förvaring och materialhanteringslösningar, genom att ge kompetens och resurser för fortsatt tillväxt och utveckling av koncernen. Gonvarri Steel Services har huvudkontor i Madrid och 36 fabriker världen över i 17 länder. År 2017 genererade det intäkter på nästan 3 miljarder euro.

”Jag ser bara fördelar med att få Gonvarri som nya ägare, både för våra kunder som för oss som företag. Det kommer att göra stor skillnad på utvecklingen att ha en ägare inom stålindustrin bakom sig”, säger Leif Larsson, VD, Constructor Sverige AB.

Om Gonvarri Material Handling

  • Gonvarri Material Handling består av Constructor, Kasten och Dexion och är en av Europas ledande tillverkare av förvaringslösningar.
  • Gonvarri Material Handling har en stark och rik historia med århundraden av kunskap som ger kunderna tillgång till ett globalt nätverk av lagringskompetens och erfarenhet.
  • Med täckning över stora delar av världen har koncernen hjälpt några av världens ledande varumärken och banbrytande små och medelstora företag.
  • Det syftar till att stödja kunder och partners med lagringsplanering, installation och pågående service och support. ·
  • För ytterligare information besök www.gonvarri-mh.com
Senaste nytt