Skip to main content

Är du vår nya distriktsäljare i Stockholm/Mälardalen?

Vill du utvecklas inom försäljning och nå nya höjder med oss på Constructor?

We-need-you-800.jpg

Vi erbjuder en spännande roll i ett väletablerat och välrenommerat företag där du har goda möjligheter att påverka din egen och företagets utveckling. Som distriktsäljare hos oss är du delaktig i det mesta av säljarbetet, så som kartläggning, offerter, besöksbokning, kundbesök, kundvård, uppföljning och rapportering.

Din profil:

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och med att driva hela säljprocessen.
Som person är du aktiv och resultatinriktad med god förmåga att på ett effektivt och förtroendeingivande sätt både skapa nya och utveckla befintliga affärsrelationer.

Du kommer att arbeta gentemot tillverkande industriföretag och företag inriktade på lager och distribution. Du kommer att arbeta med hela vårt produktsortiment och förväntas kunna erbjuda kunder både helhets- och speciallösningar.

Vi söker dig som:

 • Ser det som en ledstjärna att bibehålla och utveckla samarbetet med befintliga kunder
 • Verkar för att utvidga kundunderlaget
 • Har flera års arbetslivserfarenhet som säljare mot tillverkande industriföretag och/eller från branscher med förvaring- och logistiklösningar
 • Är social, kommunikativ och självgående samt har ett välutvecklat sinne för försäljning
 • Talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
 • Goda kunskaper inom MS Office och datorvana


Vi använder Microsofts Dynamic som CRM system och kunskaper i detta system är önskvärt men inget krav och självklart får du en gedigen introduktion när du börjar hos oss.

Kontakt:

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och vill veta mer är du välkommen att kontakta försäljningschef Tomas Görhed: tomas.gorhed@constructor.se

Ansökan skickas till HR chef Emma Svensson: emma.svensson@constructor.se
Tjänsten kommer tillsättas under hösten 2019. Urval sker löpande.

 • 14139
  2024-05-06

  Hållbarhetsrapport 2023

  Vi är glada att presentera vår årliga hållbarhetsrapport 2023, som dokumenterar koncernens omfattande framsteg och prestationer inom området hållbar utveckling. Rapporten understryker vårt pågående engagemang för miljöskydd, sociala ansvar och framgångsrika företagsstyrning.
 • 11524
  2024-04-15

  Begagnad hissautomat säljes

  Miljösmarta företag ser fördelarna med att köpa begagnade lagerautomater för att utöka lagringsutrymmet i befintliga lokaler.
 • 13220
  2023-04-20

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.
Senaste nytt