Skip to main content

Lager för brandfarligt material

Stolt leverantör av lagerinredningen till lager för brandfarligt material i Falkenberg

När det var dags att bygga ett nytt lager, som skulle anpassas för att hantera och lagra brandfarliga varor samt aerosoler (sprayburkar) mm, kontaktades flera leverantörer för konsultation.

Constructor Sverige, valdes som leverantör för projektet, mycket på grund av sin mångåriga erfarenhet, hög kunskapsnivå samt tidigare samarbete med slutkunden.

Pallställ P90 installerades, med speciallösningar för sprinkler.

Projektet var komplicerat, varannan nivå i pallställagen är försedda med sprinkler, dessa nivåer är dessutom röksäkrade med barriärer av plåt.

Speciella skydd är monterade för att inte skada sprinklerhuvuden, likaså har gavlarna i vissa områden försetts med nät, för att förhindra produktspridning vid eventuell brand.

När projektet startades, byggde man först ett ställage på prov, för att säkerställa att alla mått,
plåtar, och skydd av olika slag, fungerade även i praktiken, och inte bara i teorin.

Ett utmanande projekt, där installationen gjordes under hösten 2022, och där Constructor Sverige levererat drygt 35 000 specialanpassade pallplatser.

Resultatet är ett modernt lager där standarden är extremt hög, och där säkerhet och kvalité är ledord, läs mer om våra pallställ eller om andra kundprojekt.

 

 • 13220
  2023-04-20

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.
 • 13208
  2023-03-21

  5 fördelar med entresoler

  En utmärkt lösning för att maximera volymen på ert lager är entresoler, ett kostnadseffektivt sätt som utnyttjar höjden i er anläggning och skapar mer tillgänglig golvyta.
Senaste nytt