Skip to main content

Logistik & Transport i Göteborg skjuts fram till 2021

Vi hade sett fram emot att träffa dig under Logistik & Transport i Göteborg i november 2020. Men tyvärr har mässan skjutits fram till nästa år på grund
av de strikta begränsningarna kring Covid19.  

Trots alla begränsningar som Covid19 medfört har vi inte själva haft några större utmaningar att leverera produkter, utföra montage och besiktningar. Vi har i stort sett kunnat tillhandahålla samma goda service som vanligt.

I vår monter på Logistik & Transport hade vi planerat att visa produkter med hög förvaringsdensitet som;
Mobila Pallställ MOVO, Pallet Shuttle och TORNADO hissautomat. Lagersäkerhet med tillhörande tjänster och Säkerhetstillbehör är ett annat område som alltid är en central del i vår verksamhet hade även här fått stort utrymme i montern.

Hade du planerat att besöka mässan och är du intresserad av att veta mer om våra förvaringssystem, produkter och tjänster är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi kommer gärna och besöker dig eller tar ett online möte.

 

 • 10949
  2021-03-17

  Lagersäkerhet - alltid lika aktuellt

  I lagermiljön ska människor, gods och fordon enas med kraven på hög effektivitet och sanningen är tyvärr att det är få lager som klarat sig helt undan tillbud. Det är ofta trångt om utrymmet och inte helt ovanligt att stolpar och balkar får en touch av trucken.
 • 10593
  2021-02-04

  Att konkurrera i en föränderlig värld av logistik

  Köpbeteendet har förändrats de senaste decennierna i och med att allt fler handlar online, och detta är en förändring som kommer att tillta.
 • 10484
  2021-01-12

  Helautomatiserade lager

  För att hålla jämna steg med ökande volymer och ökad efterfrågan på snabb och exakt omsättning har lagerhantering och dess verksamhet tvingats utvecklas, och detta har inneburit ett steg mot automatisering.
Senaste nytt