Skip to main content

Logistik & Transport i Göteborg skjuts fram till 2021

Vi hade sett fram emot att träffa dig under Logistik & Transport i Göteborg i november 2020. Men tyvärr har mässan skjutits fram till nästa år på grund
av de strikta begränsningarna kring Covid19.  

Trots alla begränsningar som Covid19 medfört har vi inte själva haft några större utmaningar att leverera produkter, utföra montage och besiktningar. Vi har i stort sett kunnat tillhandahålla samma goda service som vanligt.

I vår monter på Logistik & Transport hade vi planerat att visa produkter med hög förvaringsdensitet som;
Mobila Pallställ MOVO, Pallet Shuttle och TORNADO hissautomat. Lagersäkerhet med tillhörande tjänster och Säkerhetstillbehör är ett annat område som alltid är en central del i vår verksamhet hade även här fått stort utrymme i montern.

Hade du planerat att besöka mässan och är du intresserad av att veta mer om våra förvaringssystem, produkter och tjänster är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi kommer gärna och besöker dig eller tar ett online möte.

 

 • 14139
  2024-05-06

  Hållbarhetsrapport 2023

  Vi är glada att presentera vår årliga hållbarhetsrapport 2023, som dokumenterar koncernens omfattande framsteg och prestationer inom området hållbar utveckling. Rapporten understryker vårt pågående engagemang för miljöskydd, sociala ansvar och framgångsrika företagsstyrning.
 • 11524
  2024-04-15

  Begagnad hissautomat säljes

  Miljösmarta företag ser fördelarna med att köpa begagnade lagerautomater för att utöka lagringsutrymmet i befintliga lokaler.
 • 13220
  2023-04-20

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.
Senaste nytt