Skip to main content

Logistik & Transport i Göteborg skjuts fram till 2021

Vi hade sett fram emot att träffa dig under Logistik & Transport i Göteborg i november 2020. Men tyvärr har mässan skjutits fram till nästa år på grund
av de strikta begränsningarna kring Covid19.  

Trots alla begränsningar som Covid19 medfört har vi inte själva haft några större utmaningar att leverera produkter, utföra montage och besiktningar. Vi har i stort sett kunnat tillhandahålla samma goda service som vanligt.

I vår monter på Logistik & Transport hade vi planerat att visa produkter med hög förvaringsdensitet som;
Mobila Pallställ MOVO, Pallet Shuttle och TORNADO hissautomat. Lagersäkerhet med tillhörande tjänster och Säkerhetstillbehör är ett annat område som alltid är en central del i vår verksamhet hade även här fått stort utrymme i montern.

Hade du planerat att besöka mässan och är du intresserad av att veta mer om våra förvaringssystem, produkter och tjänster är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi kommer gärna och besöker dig eller tar ett online möte.

 

 • 11374
  2021-07-07

  Sommar i sikte!

  Constructor har som vanligt högsäsong under sommarperioden, då många företag drar ner på lageraktiviteterna och passar på att genomföra ombyggnationer och nyinstallationer. Vi kommer att ha support, service och montageteam igång hela sommaren.
 • 11346
  2021-06-23

  Vi söker en Distriktsansvarig säljare till Stockholm

  Ta chansen att bli en del av ett väletablerat, välrenommerat och framgångsrikt företag! Constructor söker nu en Distriktsansvarig säljare till Stockholm.
 • 11269
  2021-06-02

  Materialhanteraren nr 62

  Nytt nummer av Constructors specialtidning för lager och förråd finns ute. I detta nummer kan du bland annat läsa om toppmodern inomhusodling med Pallet Shuttle, uppdaterade lagkrav mm.
Senaste nytt