Skip to main content

Logistik & Transport i Göteborg skjuts fram till 2021

Vi hade sett fram emot att träffa dig under Logistik & Transport i Göteborg i november 2020. Men tyvärr har mässan skjutits fram till nästa år på grund
av de strikta begränsningarna kring Covid19.  

Trots alla begränsningar som Covid19 medfört har vi inte själva haft några större utmaningar att leverera produkter, utföra montage och besiktningar. Vi har i stort sett kunnat tillhandahålla samma goda service som vanligt.

I vår monter på Logistik & Transport hade vi planerat att visa produkter med hög förvaringsdensitet som;
Mobila Pallställ MOVO, Pallet Shuttle och TORNADO hissautomat. Lagersäkerhet med tillhörande tjänster och Säkerhetstillbehör är ett annat område som alltid är en central del i vår verksamhet hade även här fått stort utrymme i montern.

Hade du planerat att besöka mässan och är du intresserad av att veta mer om våra förvaringssystem, produkter och tjänster är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi kommer gärna och besöker dig eller tar ett online möte.

 

 • 10484
  2021-01-12

  Helautomatiserade lager

  För att hålla jämna steg med ökande volymer och ökad efterfrågan på snabb och exakt omsättning har lagerhantering och dess verksamhet tvingats utvecklas, och detta har inneburit ett steg mot automatisering.
 • 10536
  2020-12-04

  Uppdaterade lagkrav för lagermiljön

  Den 1 januari 2021 börjar den uppdaterade föreskriften för Arbetsplatsens utformning att gälla. Föreskriften innehåller bland annat krav på ställage, fritt arbetsutrymme och skydd mot ras. 
 • 10560
  2020-12-01

  Ny CEO för Gonvarri Material Handling 2021

  Sergio Rodriguez kommer att bli ny CEO för Gonvarri Material Handling (GMH) från och med den 1 januari 2021. Frank Pohl, som har lett GMH de senaste 6 åren, går i pension i slutet av 2020.
Senaste nytt