Skip to main content

Nytt samarbetsavtal mellan TRILOGIQ och Constructor Sverige AB

Ett exklusivt distributions- och samarbetsavtal har tecknats mellan TRILOGIQ och Constructor för distributionen av GRAPHIT och LEAN TEK i Sverige och Norge.

Constructor är sedan länge en stor leverantör av förvarings- och logistiklösningar till industri och handel, men är också ledande inom stationära och mobila förvaringslösningar anpassade för LEAN konceptet.

TRILOGIQ TRILOGIQ grundades 1992 i Paris och började med att utformar och tillverka modulära system till främst fordonsindustrin. Idag levererar TRILOGIQ sina produkter och system till tillverkningsföretag inom en rad olika industrisektorer.

Oavsett industrisektor så innebär detta samarbete att alla kunder kommer att dra fördelar av företagens gemensamma expertis inom LEAN-lösningar.

Jämnt flöde av material och komponenter är framgångsfaktorer

Oberoende av i vilken bransch du arbetar i så har LEAN konceptet visat vägen till förbättrad kvalitet, lägre kostnader och kortare ledtider. Löpande bandet inom industrin är starkt påverkad av denna tankeskola men konceptet är applicerbart för alla industrier. Toyota började utvecklas efter andra världskriget och har genom åren blivit normsättande för hur produkter ska tillverkas på det mest resurssnåla sättet.

Constructor har under många år arbetat fram en rad flexibla lagerlösningar som förbättrar produktionsprocesser, då vi vet att behovet av effektiva lagerlösningar är en stor utmaning oavsett om du är en producent inom bil-, verkstads- eller livsmedelsindustrin.

Upptäck förvaringslösningar som supporterar Er verksamhet

När material och gods måste lagras ekonomiskt eller flyttas med ett minimum av ansträngning möjliggör TRILOGIQs lättanpassade och mångsidiga produkter en optimal lösning. De modulära systemen kan användas för att skapa förvaringsenheter för nästan alla typer av applikationer och miljöer.

När företagets processer förändras kan justeringar av befintliga moduler snabbt och enkelt utföras, i de flesta fall med en enkel insexnyckel. Det är bara fantasin som sätter stopp för användningsområde och möjligheter.

För mer information om TRILOGIQs produkter och våra LEAN produkter ta kontakt med oss på tele: 031-771 96 00.

 • 14139
  2024-05-06

  Hållbarhetsrapport 2023

  Vi är glada att presentera vår årliga hållbarhetsrapport 2023, som dokumenterar koncernens omfattande framsteg och prestationer inom området hållbar utveckling. Rapporten understryker vårt pågående engagemang för miljöskydd, sociala ansvar och framgångsrika företagsstyrning.
 • 11524
  2024-04-15

  Begagnad hissautomat säljes

  Miljösmarta företag ser fördelarna med att köpa begagnade lagerautomater för att utöka lagringsutrymmet i befintliga lokaler.
 • 13220
  2023-04-20

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.
Senaste nytt