Skip to main content

Logistik & Transport 2022

Varmt välkommen till årets Logistik & Transport 

Nordens ledande konferens och mässa för framtidens logistik- och transportlösningar. Här möts beslutsfattare från flera grenar av branschen för kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspiration, med det gemensamma målet att skapa ökad kompetens kring globala gemensamma utmaningar. Tillsammans hittar vi lösningarna för ett smartare logistikflöde.Plats: Svenska Mässan, Göteborg
Datum: 8-9 november 2022
Registrera dig: Biljetter

Välkommen till vår monter C02:22 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.

I år kommer vi att fokusera på pallsystem som tar till vara på varje millimeter av utrymmet, utan att kompromissa med effektivitet, och hur rätt tillbehör enkelt kan öka ert varuflöde och lagersäkerhet.

Halvautomatiska pallsystem
Kompaktlagring med Pallet Shuttle, idealisk för gods med hög omsättning.

Kundanpassade pallsystem
Pallsystem P90 ett dynamiskt pallsystem som ger upp till dubbelt så stor lagerkapacitet med funktionella tillbehör som t.ex. utdragsenheter och påkörningsskydd.

Vi hoppas att du har tid för ett besök och vi ser fram emot att träffa gamla och nya vänner.

Missa inte årets viktigaste mötesplats för logistikbranschen! Läs mer och boka din biljett här!

Teman på årets konferens

Logistiken har aldrig varit mer högaktuell än nu. Den globala försörjningen svajar alltmer, samtidigt som transport- och lagervolymerna växer explosionsartat. Branschen står också inför ett stålbad med krav på energiomställning och ökad hållbarhet, där nya affärsmodeller kommer att ersätta de gamla. Konferensen på årets Logistik & Transport går i förändringens tecken, med fyra huvudteman; global försörjning, svensk logtech, framtidens logistikfastigheter och energin & transporterna.

 • 12188
  2022-05-23

  LogiMAT Is Finally Back

  Finally, it’s back. It’s been more than 3 years, but LogiMAT is set to be bigger and better than ever.
 • 12032
  2022-03-22

  Industrimässan 2022

  Kom och träffa oss på Industrimässan den 30-31 mars i Skellefteå. I vår monter kommer du att kunna möta lokala representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
Senaste nytt