Skip to main content

1 000 meter med lagerhyllor

Kund: Napakka Oy (del av Packoplock Scandinavia AB) 

Plats: Helsinki, Finland 

Använda produkter: Hi280 hyllställ

Napakka är ett av de största företagen inom förpackningsmaterial i Finland, och nyligen har de inkluderat ett brett utbud av rengöringsprodukter som de säljer till företag i hela Skandinavien och Europa.

Efter ökad försäljning flyttade Napakka till nya lokaler som erbjöd mer utrymme för att fortsätta arbeta effektivt och uppfylla konsumenternas efterfrågan. Företaget behövde en leverantör av lagerinredning för att utrusta deras lager med hyllställ.

Hi280 shelving for NapakkaFörvaringsbehov

Eftersom företaget säljer mindre produkter som rengöringsartiklar och förpackningsmaterial behövde de enheter som skulle vara lättillgängliga och samtidigt erbjuda ett organiserat hyllsystem för att öka plockeffektiviteten.

Förvaringslösning

Som medlemmar i Packoplock Scandinavia Group, moderbolaget för ett brett utbud av förpackningsmaterialsföretag över hela Skandinavien, med bas i Sverige, fick Napakka rådet att använda Hi280 hyllställ eftersom dessa har använts över hela gruppen med framgångsrika resultat.

Förvaringslösning

Hi280 shelving being loaded Över 1 000 meter med lagerhyllor installerades över två nivåer, för bekväm och lättillgänglig lagring. Denna lösning skapade ett mer funktionellt och organiserat hyllsystem, särskilt för orderplockning och påfyllning av lager.

Sedan installationen av Hi280 hyllställ har bearbetningstiderna minskat och fler beställningar har kunnat behandlas inom en kortare tidsperiod. Detta beror på en bättre organisering och placering av produkter för en effektivare verksamhet. Dessutom erbjuder hyllsystemet en mer ergonomiskt arbetsmiljö, vilket säkerställer personalens hälsa och säkerhet. Detta förbättras också av det tillgängliga utrymmet mellan gångarna för att ge mer plats för anställda att passera varandra och undvika störningar i orderplockningsprocessen. www.napakka.fi

Pre-galvanised Hi280 shelvingDe galvaniserade lagerhyllorna erbjuder ett rent och modernt utseende med ett stort utbud av öppna och stängda hyllor för olika ändamål. Det ger också möjlighet för företaget att utöka sin hyllkapacitet om de behöver mer lagringsutrymme i framtiden.

"Vi är så nöjda med detta slutresultat", säger Ville Koskinen, försäljningschef. "Samarbetet har varit utmärkt under hela projektet. Efter att vi fick rekommendationen att använda Hi280 hyllställ har allt gått smidigt och det slutliga resultatet har varit fantastiskt."

Om Napakka Oy

Företaget grundades år 1984 och säljer det största sortimentet av förpackningsmaterial i Finland, såsom lådor, påsar och presentpapper. Dessutom säljer de rengöringsutrustning, hygienprodukter och kontorsmaterial till företag. De är också medlemmar i Packoplock Scandinavia Group.