Skip to main content

Installation av mångsidiga LS3-hyllsystem i ett privat garage

Kund: Patrick Andersson
Plats: Finland
Använda produkter: LS3 Hyllsystem

Patrick Andersson, Finland På Constructor är vi kända för att vara skickliga på att tillverka, leverera och montera förvaringslösningar för lagerutrymmen. Vårt arbete är så mångsidigt att vi även kunde ta oss an ett helt annat projekt – att hjälpa en privatperson med att skräddarsy ett garage.

Vår kund, Patrick Andersson, ville ha en skräddarsydd lösning som både skulle passa utrymmet perfekt och tåla vikt utan att böjas.

Lösningen

Rätt passform för utrymmet, produktkvalitet och lång hållbarhet var avgörande. Vår kund ville också att installationen skulle vara visuellt tilltalande.

I ett nära samarbete med kunden tog vi fram den perfekta lösningen som var praktisk, fin att titta på och robust.

Resultatet

Patrick Andersson, Finland Vi valde att installera hyllsystemet LS3. Detta hyllsystem är enkelt att montera, och dess mångsidighet innebär att det kan anpassas efter produkternas höjd och erbjuder därmed maximalt utrymmesutnyttjande.

Hyllornas längd är på upp till 2 700 mm och det finns flera hyllalternativ att välja mellan, inklusive spånskiva, plywood och stål.

Vårt mål var att använda hela garagets bakvägg, och LS3:s lättviktssystem erbjöd den perfekta lösningen för utrymmet.

Hyllans djup var viktigt för kunden, liksom funktionalitet och kvalitet. Det var också väldigt viktigt att det var visuellt tilltalande, så vi valde slående vita skenor med kontrasterande stålhyllor. Det övergripande utseendet var elegant, perfekt för utrymmet och lämnade samtidigt gott om plats i garaget för kundens Mercedes från 1959.

Patrick Andersson, Finland

Kunden var mycket nöjd med resultatet, och sa:

“Slutresultatet är av hög kvalitet och elegant. Precis vad jag ville ha. Nu är det på plats och jag vet att jag kommer att kunna använda det i minst 30 år.”