Skip to main content

Vi söker en Distriktsansvarig säljare till Stockholm

Ta chansen att bli en del av ett väletablerat, välrenommerat och framgångsrikt företag!

Constructor söker en Distriktsansvarig säljare till Stockholm


Du kommer arbeta gentemot tillverkande industriföretag med lagerplats och företag inriktade på lager och distribution. Du arbetar med hela Constructors produktsortiment och kunderna erbjuds en helhetslösning. Dina kunder finns i Stockholm och du utgår ifrån ditt hemmakontor, alternativt kontorshotell, och du rapporterar till försäljningschefen.

Som säljare hos Constructor är du delaktig i det mesta av säljarbetet, allt från kartläggning, besöksbokning till genomförande av besök, uppföljning, kundvård och rapportering. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga kollegor vid hantering av offerter, avtal och förhandlingar. Till din hjälp har du vår tekniska säljsupport, som finns placerad på huvudkontoret i Göteborg.

Din profil
Vi söker dig med flera års arbetslivserfarenhet från tillverkande industriföretag och/eller från branscher med förvarings- och logistiklösningar, samt ett naturligt intresse för teknik. Du trivs med att arbeta självständigt och att driva hela säljprocessen. Du är en aktiv och resultatinriktad person, med god förmåga att på ett effektivt och förtroendeingivande sätt skapa nya samt utveckla befintliga affärsrelationer.

Som person är du social, kommunikativ och självgående med ett välutvecklat sinne för försäljning. Du har goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift samt goda kunskaper i MS Office. Constructor använder sig av Microsofts CRM system och kunskaper i detta är önskvärt, men inget krav.

Självklart får du en gedigen introduktion när du börjar hos oss.

Vi erbjuder
En intressant och självständig tjänst i en internationell organisation med hög professionell kompetens. Vi har god stämning mellan kollegor, bra möjligheter till personlig utveckling samt förmåner som tjänstebil och friskvård.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan. 

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar 070-606 31 00.

Skicka in din ansökan här. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 • 13220
  2023-04-20

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.
 • 13208
  2023-03-21

  5 fördelar med entresoler

  En utmärkt lösning för att maximera volymen på ert lager är entresoler, ett kostnadseffektivt sätt som utnyttjar höjden i er anläggning och skapar mer tillgänglig golvyta.
 • 13105
  2023-02-13

  Lager för brandfarligt material

  Stolt leverantör av lagerinredningen till lager för brandfarligt material i Falkenberg.
Senaste nytt