Skip to main content

Logistics & Automation 2023

Varmt välkommen till årets Logistics & Automation

För varje dag som går blir logistiken allt mer automatiserad och komplex. Därför är mötesplatsen Logistics & Automation framtagen för att bättre matcha logistikbran­schens senaste innovationer och framtidsutmaningar.

Välkommen till vår monter K:19 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.

Plats: Kistamässan, Stockholm
Datum: 4-5 oktober 2023

Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder genom hela processen, från planering, installation, service, besiktning och support, vilket underlättar det för företag som söker effektiva och säkra lagringslösningar. Vi hoppas att du har tid för ett besök och vi ser fram emot att träffa gamla och nya vänner. Läs mer och registrera dig här!

Framtidens logistik
Logistiken har aldrig varit mer högaktuell än nu. Den globala försörjningen svajar alltmer, samtidigt som transport- och lagervolymerna växer explosionsartat. Branschen står också inför ett stålbad med krav på energiomställning och ökad hållbarhet, där nya affärsmodeller kommer att ersätta de gamla. Konferensen på årets Logistik & Transport går i förändringens tecken, med fyra huvudteman; global försörjning, svensk logtech, framtidens logistikfastigheter och energin & transporterna, läs mer.

 • 13897
  2024-02-06

  LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

  Med våra tillförlitliga effektiva - lagerlösningar, är du alltid ett steg före! Besök oss på LogiMAT 2024 i Stuttgart, Hall 3, Monternummer 3C35.
 • 13736
  2023-09-21

  Logistik & Transport 2023

  Välkommen till vår monter E03:20 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
Senaste nytt