Skip to main content

5 fördelar med entresoler

En utmärkt lösning för att maximera volymen på ert lager är entresoler, ett kostnadseffektivt sätt som utnyttjar höjden i er anläggning och skapar mer tillgänglig golvyta.

Effekten av stigande kostnader från energi till transport har haft sin effekt på lagerindustrin. Med fler lager som haft en ökning av lagerimport och export är det av hög prioritet att hitta rätt lagringslösning. Oavsett orsak, om det handlar om flytt, en nybyggnation eller en uppdatering av en befintlig anläggning, är det viktigt att optimera arbetsytan för att lager ska fungera smidigt och effektivt.

Varför entresoler för lager?Mezzanine Floor Structure

Mezzanine FloorEntresoler erbjuder flexibla lösningar för en mängd olika behov och önskemål, golvet kan vara ett operativt utrymme med hyllor installerade idealiskt för manuell orderplockning, vilket skapar ytterligare förvaring utan att kompromissa med bottenvåningens yta. Den kan också förvandlas till kontor eller extra rum om man skapar skiljeväggar.

Intresserad av entresoler men osäker på hur fördelaktigt det skulle bli för er? För att underlätta det har vi här listat fem fördelar för varför man skall installera en entresol.

5 fördelar med entresoler

Mezzanine Floor shown with stairs1. Ekonomiska fördelar

Att välja en entresol är ett bra sätt att hålla nere kostnaderna och tillföra värde till er befintliga anläggning, särskilt när flytt eller utbyggnad av den befintliga byggnaden inte är ekonomiskt eller fysiskt lönsamt. Installationerna är ofta snabba och enkla vilket innebär minimala störningar för verksamheten. Varje entresol inkluderar högkvalitativa trappor, starka säkerhetsräcken och tre typer av pallportar för att passa även de mest komplexa lager och lagringskrav.

2. Flexibilitet

Med entresoler finns det inte bara en lösning som passar alla. Konceptet är att ha ett utrymme som är föränderligt och växer tillsammans med ditt företag. Oavsett om det beror på att du behöver mer lagringskapacitet utan att ta upp alltför mycket golvyta eller en plattform med öppen planlösning, gör de flexibla egenskaperna för en entresol att du kan återanvända och omforma utrymmet om eller när det är dags för förändring.

3. Optimalt utrymme

Genom att utnyttja höjden i din fastighet kan du maximera volymen och skapa extra fungerande arbetsytor. Särskilt om lagerytan är begränsad.

Genom att lägga till entresolvåningar kan du använda sektionen under och över samt anpassa plattformsnivåerna till dina specifika önskemål, vilket ger dig det optimala utrymmet. Det perfekta sättet att utnyttja oanvänt utrymme i ditt lager.

4. Enkel montering

Det fantastiska med våra entresoler är att de är snabba och enkla att installera med minimala störningar för din verksamhet. Utöver detta, om du av någon anledning behöver flytta eller ta bort entresolen, kan den enkelt demonteras. Till skillnad från betongkonstruktioner som är en permanent fixtur i en byggnad, kan entresoler flyttas vilket gör det till en enkel och återanvändbar lösning för många år framöver.

5. Lång livslängd

Precis som med alla våra produkter erbjuder vi material av högsta kvalitet och entresoler är inget undantag. De kraftiga stålkonstruktionerna är designade för att hålla och tål upp till 1500 kg per m2. Vi kundanpassar och skräddarsyr samtliga entresolplan efter lokalens förutsättningar och kan erbjuda spännvidder mellan pelare på upp till 12m. Den hållbara kvaliteten gör att våra system får en lång livslängd; Genom att genomföra regelbundna kontroller och boka in årliga inspektioner med vår kvalificerade personal kommer entresolens livslängd ytterligare att öka.

Våra entresoler

Våra entresoler har hjälpt kunder över hela världen med att förbättra deras dagliga verksamhet, genom att säkerställa att arbetet utförs effektivt. Det finns många fördelar med att införa entresoler på ert lager, som tidigare nämnt finns det ingen lösning som passar alla. Det kan vara så att ni behöver ytterligare golvyta på en plats där ni inte trodde det var möjligt; eller behöver ni ett kontor och ett gemensamt utrymme i er lagerbyggnad. Oavsett krav, arbetar vi med er för att hitta rätt lösning, genom att fördjupa oss i hur ert företag fungerar och upptäcka vad det är ni behöver för att förbättra er verksamhet för att fungera på ett mer effektivt sätt. Kontakta oss för mer infomation.

 • 13220
  2023-04-20

  LogiMAT 2023

  Kom och se våra automatiserade lagringssystem i aktion den 25-27 april i Stuttgart. Upptäck fördelarna med effektiv lagring, exakta lagernivåer, felfri och snabb plockning. Oavsett om du är intresserad av våra lagermaskiner eller vill veta mer om våra andra lagersystem. Vi kommer att vara på plats för att berätta mer. Våra lösningar utvecklas efter dina individuella behov, så kom och träffa oss.
 • 13105
  2023-02-13

  Lager för brandfarligt material

  Stolt leverantör av lagerinredningen till lager för brandfarligt material i Falkenberg.
Senaste nytt