Skip to main content

LogiMAT 2024 #EfficiencyMatters

LogiMAT är mässan för de senaste trenderna inom intralogistik. Evenemanget öppnar sina dörrar från den 19 till 21 mars 2024 i Stuttgart.

Pull-out units on display at LogiMAT

Gör dig redo att introduceras till "world of intralogistics". Med våra effektiva - lagerlösningar, är du alltid ett steg före! Besök oss på LogiMAT 2024 i Stuttgart, Hall 3, Monternummer 3C35.

Mobile pallet racking on display at LogiMAT

Vi kommer att visa upp våra effektiva logistiklösningar:

Lagerinredning i ny tappning, kompakt förvaring med innovativa utdragsenheter, som sparar utrymme och tid genom snabb och ergonomisk hantering.

Det mobila pallstället MOVO som är en fantastisk, högdensitets, semi-automatiserad lösning. Utrustad med den senaste tekniken, ett energisparande ljuskoncept och intelligent sensorteknik för maximal säkerhet.

Vi erbjuder även robusta och flexibla hyllställ, entresoler, rullfack med materialflödessystem; oavsett vad du behöver lagra, har vi rätt lagerinredning för dig.

Upptäck vårt breda produktutbud på LogiMAT 2024. Vårt expertteam kommer att finnas till hands för att svara på alla frågor du kan ha.

Från planering och installation till service, support och besiktning, finns vi där vid din sida. Vi ser fram emot att träffa dig i Hall 3, Monter 3C35.

Boka din biljett nu!

 • 13736
  2023-09-21

  Logistik & Transport 2023

  Välkommen till vår monter E03:20 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
 • 13712
  2023-09-06

  Logistics & Automation 2023

  Välkommen till vår monter K:19 där du kommer att kunna möta representanter och diskutera behov och krav med kunnig personal och uppdatera dig på det senaste inom logistik, förvaring och lagersäkerhet.
Senaste nytt